Good Luck For Final Exam


Assalamualaikum

Alhamdulillah no more class, asimen, tutorial, presentation & sewaktu dgnnya no more stress for this semester & I belive wiv "setiap apa yg berlaku pasti ada hikmahnya"  pengalaman dr. stp apa yg berlaku sepanjang sem ni boleh menjadi guru yg terbaik tuk perbaiki kelemahan diri.

skrg ni juz nak focus tuk final exam yg akan stat tggl 5/6 until 27/6 ni. haaa nampak tak tarikhnya awal bulan & nak dekat2 hujung bulan, even tarikh exam Murni cam ni, but still ada gap jgak so bolehla nak study lagi. untuk final ni Murni kna habiskan baca, fahami & wat solan pas yer tuk 7 course yg Murni amik sem ni...huhu banyak nyer x pe wat cam ni jer STUDY SMART, NOT STUDY HARD..hehe In Sha Allah boleh..

Dear my frenz

gud luck Nisa, Najwa, Ady, Fit ngan Syuk tuk final exam kali ni...
& minta maaf yg teramat sangat andai diri ini menyakitkan hati korg berlima, terkasar bahasa ke, termarah yang x dsengajakan, tergelakkan korg ke, & banyak lagi...x done nak list smuanya...
kalau da please tell me jan dsimpan prasaan tu, nnti mmakan diri sendir..hehe & kalau tersilap ke ape please tegurla, sa pun cam org len juga x lepas dr wat ksilapan..ok =)






Smoga persahabatan ini kekal 
thanks coz being my friends since semester 1 & until now

1 ulasan: