Rabu, April 17, 2013

Minggu yang Menguji Kesabaranqu

...Assalamualaikum...

minggu2 yg akan mendatang murni akan menyibukkan diri dgn asimen, midterm, presentation, study grup wiv my fren & Alhamdulillah ptg td dah lepas ngan 1 paper yg mlibatkan no....hehe 
( Statistik Gunaan)
16 April 2013
2:40 p.m-4:10p.m
DTSO
(kejadian hari ni : exam mood => batuk tem mnjawab solan & kekeliruan formula berlaku)


salah 1 drp persiapan yg Murni buat sblm mnjelang exam,
curi masa sikit waktu ptg 13 April tuk kemaskan bilik 

13 April 2013



tukar cadar polka dot => roses
kmas meja skit
masak air skit...see botol pnuh slalunya x berisi pun...
hehe, mmandangkan Murni nk cpat sembuh dr. batuk plus tonsil bengkak, so pnuhkan jerla..sya janji t sya mnum...hehe
sem ni x de buku fotostet smua ori...hehe, tp sem dpan confirm kne foto. bnyk buku
teddy bear kecik kne gantungla...haha, x pa t sok kta ltak kat hp yer
stok mkanan tggl yg ni jer :(
kitar smula pbalut buku sem lpas, tampal kat dinding coz dinding x cantik bnyk sgt tulisan

14 April 2013




10 April : tonsil Murni dah stat bengkak tp x dela serius mac d pringkat awal g, then selang bberapa hari batuk plak yg datang menimpa diri ini ~sobsob~


mlm 14 April ni jgakla Murni stat makan ubat 10 ml, skit jer x bnyk pun
mang rasa x selesa sgt2 batuk jer dr td..
 truk jgak batuk Murni ni smpi boleh mnggu ktenteraman awam...haha
tak suka g PKU ( Pusat Kesihatan Universiti) , t hidu ngan bau ubat2..hehe
~Murni x suka makan ubat, 
tp mmandangkan batuk ni x nk brenti 
tpaksa jgakla Murni makan (makan sambil tutup hidung)~

p/s: jan minum mnuman yg berais...
(tp sya ni jnis yg degil skit mau jgak mnum...hehe)



* Alhamdulillah tonsil dah sembuh sikit
but until now Murni masih g batuk
ubat yg Murni beli ni pun dah nak habis...
~sabar dgn ujian Allah~



2 ulasan:

  1. kalau saya batuk sllnya sy makan madu + jus limau @ sunquick...alhamdulillah mujarab gak...

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    BalasPadam
    Balasan
    1. tq sis =)coz bg pndpt...
      ptg td Murni baru jer mnum air asam & Alhamdulillah batuk dah bkurangan

      Padam