Kenangan Kami Berenam

Kenangan Kami Berenam

Kenangan Kami Berenam | Assalamualaikum & hi readers. Hari ni Murni nak kongsi kisah lama bertarikh 23 Oktober 2012. Macam ni kisahnya, ada sorang member ni nama dia Syuk. Hari lahir dia dah nak dekat dah dan dia selalu jugaklah mention tarikh 25 bulan 10 tu hari apa dekat kawan-kawan Murni yang lain. Sah sah time ni hari lahir dia 😂

Kawan Murni yang lain (Nisa, Najwa, Ady, dan Fit) rancanglah nak buat kejutan untuk sambut hari lahir si Syuk ni. Surprise yang kami buat diawalkan memandangkan masa birthday Syuk ni jatuh pada masa cuti semester.

Usai kelas STID hari tu, Murni Nisa & Najwa pi lah belikan hadiah untuk si Syuk. Time ni susah jugaklah kami bertiga nak cari hadiah, tak tau sebenarnya nak belikan apa. At last kami bertiga buat keputusan belikan Syuk necktie.

Menjelang waktu malam pada tarikh 23/10 tu, kami bertiga lagi sekali menyibukkan diri pi cari kek. Nasib baik ada kek dijual di Cafe Muamalat, memang dah rezeki Syuk malam tu. Kami siap beli tepung sekali 😁 Time ni juga, Ady pi ambil kawan kami sorang lagi, Fit. Dia tinggal duk jauh sikit dari kami berlima, DPP BSN. Almaklumlah dah join PALAPES sah sah tercampak jauh. 

Kami plan untuk kenakan Syuk siap buat drama yang mana kaki kawan Murni cedera. Well plan kami nak kenakan Syuk memang jadilah, mana taknya kemain dia tergesa-gesa turun dari bilik. Habis weyhhh kotor baju main tepung.

Kenangan Yang Tercipta Sepanjang Semester 3

Kenangan Kami Berenam
Kenangan Kami Berenam

Kenangan Kami Berenam

Kenangan Kami Berenam


Persahabatan itu ibarat sekotak crayon, 
masing-masing punya warna yang berbeza,
tapi cuba cantumkan,
mereka akan membuat sebuah pelangi yang indah 

Kawan Selamanya😂😂😂


2 ulasan:

  1. terima kasih kawan3 ku semua..aq akan ingat hari2 kite happy same2 nie..terima kasih..hehehe..moge perkenalan kite kekal sampai bila2 kawan...huuu

    BalasPadam
    Balasan
    1. amin...same2 syuk, yg ni hari bhagia ko celebrate befday ngan kami & tuk ko ingat smpi ko dah ade anak cucu...hehe

      Padam