Berakhir Sudah

Assalamualaikum

hari ni g bjoging ngan my bez frenz Nisa & Najwa..
ni mybe aktvt last kmi tuk sem ni..
cedeyh la plak nak tgglkan deme bdua ni
(btul ke pktaan yg aq guna ni)...haha
x pe sem dpan kite jumpa lg erk =)

ermm joging ke? rasanyer x la kut..
jalan2x tgok hutan Sintok..haha
tmpat yg smpat kmi singgah smestnya kandang rusa..hehe


hehe rusa ni dtg kat aq la, bju cerah sgt kut :P
suka-suka =)


rusa ni bbaris nak makan =)
haha plik jer sekor rusa yg kat blkng ni tgok aq


akhirnya dpt gak pgang rusa...skit jerla =)


smpat g bposing kwan aq ni =)

pas kmi g kandang rusa, kmi g Taman Botani plak...
jauhnyer bjalan...pnat mybe coz x srpan g kut...haha



otw g Taman Botani..
smpt g amik gambar kat atas jln ni..hehe


kmi bertiga =)
dah x de org nak amik gmbar kmi btiga, 
so buat cam ni la org yg duk kat hjung skali yg kne pgng camera 
plus amik gmbar skali...hehe


peace =)


Litar Go-Kart..
awal sem dah drive bende ni...
rsa nak drive g tp ngan kwan2 aq yg len plak,
hari2 smngat nak drive ttibe plak org yg uruskan bende ni 
kata x leh men coz go-kart rosak..
ptg td g joging juz lalu jerla..huhu


Tiada ulasan:

Catat Ulasan